Young Foodpolicy is de jongerentak van Foodpolicy NL en richt zich op de leeftijdscategorie tussen de 25 en 40 jaar. Het ledenbestand is van dezelfde heterogeniteit als het ‘senior’-netwerk. 

Jonge foodprofessionals zijn tegenwoordig vrijwel allemaal hoogopgeleid, en velen van hen zijn maatschappelijk geïnteresseerd. Als koplopers van een nieuwe, aanstormende generatie zijn zij bij uitstek op zoek naar antwoorden op de vraag hoe maatschappelijke ontwikkelingen om te zetten in commerciële kansen. Dat is leuk, spannend en uitdagend.

YFP Logo 200dpi

 

Leuk, spannend en uitdagend is ook het programma van de Young Foodpolicy-bijeenkomsten. Wij zijn altijd op zoek naar wat de jonge generatie beweegt en proberen dat te vertalen naar de praktijk van het dagelijkse werk. Jongeren hebben er enorm baat bij als zij met elkaar kunnen sparren over de mogelijkheden én de moeilijkheden die zij daarin tegenkomen. De gemeenschappelijke interesse voor maatschappelijke vraagstukken in relatie tot food creëert een bijzonder gevoel van verbondenheid. De contacten die je opdoet gaan een werkend leven lang mee. 

Young Foodpolicy is een unieke club, dat zal iedereen beamen die een bijeenkomst heeft bijgewoond. Evenals grote broer Foodpolicy NL is het een besloten netwerk, dat leden uitsluitend onder ballotage - doorgaans op uitnodiging - toelaat. Want er zijn gelukkig ook jonge foodprofessionals die graag op niveau netwerken!

www.youngfoodpolicy.nl